Personal

Här finns en presentation av ridklubbens personal. Idag har vi tre instruktörer som delar på lektionskvällarna. Ida, Louise och Celina kompletterar varandra mycket bra och ger ridskolan möjlighet att erbjuda kvalitativ ridundervisning på flera olika nivåer. 

Ida Kusendal

Ida är verksamhetsansvarig och ansvarar därmed för att driva ridskolan. Det innebär bland annat ansvar för anläggningens stallar, ridskolans hästar och deras skötare, lektionsverksamheten m.m. Det är också Ida du kommer i kontakt med i första hand när du ringer eller mejlar ridklubben. 

Ida är en omtyckt instruktör bland juniorerna och bland eleverna som vill utvecklas i hoppning. Hennes lektionskvällar är tisdagar och onsdagar.

Louise Norberg

Med 3 år på ridsportsgymnasiet Strömsholm med inriktning hästskötare lade Louise grunden för sin fortsatta häst- och ridutbildning. Därefter har det blivit både utomlandspraktik hos Jessica Lynn-Thomas i Tyskland och jobb i inridning- och tillridningsstall. Flertalet hästar har blivit inridna till olika användningsområden av Louise och hon har varit aktiv tävlingsryttare i dressyr på både ponny och storhäst.

Louise har jobbat som ridlärare hos oss sedan 2021 och är med sitt mjuka sätt de allra minsta barnens stora trygghet. Hon är också uppskattad av juniorerna och vuxna elever. Louise har genomfört ungdomsledarkurs och är instruktör på torsdagar.


Celina Kristmansson

Celina är mycket populär bland dressyrryttarna samt de äldre, mer rutinerade eleverna och är instruktör på måndagar.