Personal

Här finns en presentation av ridklubbens personal. Idag har vi tre instruktörer som delar på lektionskvällarna. Louise, Celina och Alma kompletterar varandra mycket bra och ger ridskolan möjlighet att erbjuda kvalitativ ridundervisning på flera olika nivåer. 

Louise Norberg

Med tre år på Ridsportsgymnasiet Strömsholm med inriktning hästskötare lade Louise grunden för sin fortsatta häst- och ridutbildning. Därefter har det blivit både utomlandspraktik hos Jessica Lynn-Thomas i Tyskland och jobb i inridning- och tillridningsstall. Flertalet hästar har blivit inridna till olika användningsområden av Louise och hon har varit aktiv tävlingsryttare i dressyr på både ponny och storhäst.

Här på Gnarps ridklubb är Louise verksamhetsansvarig och ansvarar därmed för att driva ridskoleverksamheten. Det innebär bland annat ansvar för anläggningens stallar, ridskolans hästar, lektionsverksamheten m.m. Det är också Louise du kommer i kontakt med i första hand när du ringer eller mejlar ridklubben. 

Louise har jobbat som ridlärare hos oss sedan 2021 och är med sitt mjuka sätt de minsta barnens stora trygghet. Hon är också uppskattad bland juniorerna och vuxna elever. Louise har genomfört ungdomsledarkurs och är instruktör på tisdagar och torsdagar.


Alma Andersson

Alma är vår glada påhittiga hästtjej som är mycket aktiv i ungdomssektionens arbete. En riktig stallkompis som är omtyckt ridinstruktör bland de yngre eleverna.

Alma har lektioner på onsdagar. 

Celina Kristmansson

Vår instruktör Celina har många timmars erfarenhet inom häst i sitt bagage. Tre genomförda år på Ridsportsgymnasiet Strömsholm med hästskötarexamen har följts upp av praktik i träningsstall i Göteborg och Uppsala, in- och tillridningsjobb i Stockholm samt utomlandsarbete i Holland hos Imke Bartels-Schellekens.

Celina har ridit in och utbildat ett antal hästar genom åren till olika användningsområden. Idag driver hon eget företag med fokus på utbildning och tävling av hästar och utbildar sig dessutom till beteendevetare. Celina är också aktiv tävlingsryttare i dressyr och har tävlat upp t.o.m St. Georg i dressyr och 1.10 hoppning.

Celina har genomfört ungdomsledarkurs och är instruktör på måndagar. Hon är omåttligt populär bland de äldre mer rutinerade eleverna.


Puzzel

Puzzel har många uppgifter i sitt arbete som stallkatt. Dels patrullerar han runt anläggningen varje dag och ser till så att allt är i sin ordning, han hjälper också gärna till som trevligt sällskap när personalen sköter stallsysslor. Hålla undan möss är han en riktig klippa på. Men den viktigaste uppgiften som Puzzel har och som han tar på stort allvar är att varje dag hälsa alla, personal, elever och besökare, välkomna till ridklubben!